Skip to content

Persoonlijke zorg in Rotterdam

Bent u op zoek naar persoonlijke zorg in Rotterdam? Dan bent u bij Zorg Reinartz aan het juiste adres. Als zorgprofessional werk ik met passie en liefde voor mijn medemens om echt de verbinding aan te gaan. Door mijn persoonlijke aanpak zorg ik dat iedere cliënt in zijn of haar eigen kracht leert staan. Ik bied dan ook graag een luisterend oor en mijn volledige aanwezigheid zodat u zich echt gezien en gehoord voelt. Ik richt mij dan ook niet op de beperkingen, maar op de mogelijkheden van het individu. Met een open blik en hart ben ik er voor u zodat u ten volle kunt genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft. Ga voorbij de beperkingen van de dag en zie de kansen die elke nieuwe dag met zich meebrengt.

Zorg in Rotterdam met oog voor de mens

Zorg in Rotterdam is een breed begrip. Zorg leveren kan op een praktische manier, bijvoorbeeld door hulp in het huishouden of thuiszorg. Ook maatschappelijke zorg is een vorm van dienstverlening. Welke vorm van zorg in Rotterdam u ook nodig heeft, bij Zorg Reinartz ontvangt u de zorg die bij uw individuele wensen past. U hoort wellicht wel verhalen over dat er steeds meer wegbezuinigd wordt in de zorg. Subsidies verdwijnen en er blijft steeds minder tijd over voor persoonlijke aandacht. Juist die persoonlijke aandacht zorgt voor de verbinding. Niemand wil zich voelen als een nummertje. Ieder mens is bijzonder en uniek, en iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal te vertellen. Vanuit mijn eigen levensvreugde werk ik samen met u om op een bewuste manier het beste uit het leven te halen.

Zorg Reinartz, voor persoonlijke hulp

Bij Zorg Reinartz kunt u niet alleen terecht voor zorg in Rotterdam, maar ook voor thuiszorg in Vlaardingen sta ik graag voor u klaar. Thuiszorg bied ik in verschillende vormen aan. Heeft u door een ongeval tijdelijk hulp nodig met het opstaan en aankleden? Of heeft u door ouderdom hulp nodig in het huishouden en de administratie? Ik ben u graag van dienst om te ondersteunen waar nodig. Ook voor ouderenzorg in Rotterdam kunt u bij mij terecht. Ik ondersteun mensen graag om mijn cliënten tot hun recht te laten komen. Door bij te springen waar dat nodig is, blijft er meer ruimte om te richten wat u wél kunt. Op deze manier staat u weer in uw eigen kracht en komt u het meest tot uw recht.