Skip to content

Thuiszorg in Vlaardingen met een persoonlijk tintje

Heeft u door een fysieke of mentale beperking thuiszorg in Vlaardingen nodig? Welk soort hulp u ook nodig heeft, ik ben er graag voor u. Vanuit mijn eigen vreugde en levenskracht zorg ik dat ik mijn cliënten de ruimte hebben om echt zichzelf te zijn. Als zorgprofessional bied ik graag een luisterend oor en geniet ik ervan ieder individu in zijn of haar waarde te erkennen. Vanuit een liefdevolle overtuiging lever ik thuiszorg in Vlaardingen aan voor mijn cliënten. Ik haal hier dan ook veel voldoening uit. Niet door middel van boeken en technieken, maar echt vanuit mijzelf ben ik er voor mijn cliënten. Ik ondersteun u dan ook graag naar een bewuste beleving van een wereld vol mogelijkheden. Op deze manier staat u in elke situatie open voor al het moois wat de wereld te bieden heeft.

Diverse vormen van thuiszorg in Vlaardingen

Thuiszorg in Vlaardingen komt in vele verschillende vormen en maten. De ene persoon heeft tijdelijke ondersteuning nodig bij revalidatie, de andere persoon heeft wellicht langdurige ondersteuning nodig door fysieke gebreken. Ook kan er ondersteuning in het dagelijkse leven gegeven worden, bijvoorbeeld door praktische vaardigheden aan te leren of de sociale redzaamheid te vergroten. Elke hulpvraag is weer anders, vandaar dat thuiszorg Vlaardingen maatwerk is. Bij Zorg Reinartz wordt er meer dan alleen praktische hulp geboden. Er wordt aandacht gegeven aan het individu. Juist wanneer er sprake is van een beperking, is het belangrijk om hier aandacht aan te geven. Er wordt niet gekeken naar wat u niet kan, maar juist wat wel mogelijk is. Zo stelt u zichzelf open om volledig van het leven te genieten.

Persoonlijke thuiszorg met oprechte aandacht

Bij zorg Reinartz kunt u niet alleen terecht voor thuiszorg in Vlaardingen, maar ook andere vormen van zorg in de omgeving. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar zorg in Rotterdam? Met ouderenzorg Rotterdam lever ik de zorg die nodig is wanneer de dagelijkse dingen door ouderdom niet meer mogelijk zijn. Zo help ik bij praktische taken zoals het opstaan en aankleden, maar ook ondersteuning in het huishouden zoals koken of schoonmaken is mogelijk.

Waar andere zorgprofessionals onder tijdsdruk staan en van cliënt naar cliënt haasten, zorg ik dat ik in oprecht contact sta met mijn cliënten. Niemand wil zich voelen als een nummertje, vooral niet wanneer u persoonlijke hulp en verzorging nodig heeft. Vanuit mijn liefde voor de mens en zorg neem ik de tijd om de thuiszorg in Vlaardingen op een persoonlijke manier te bieden.