Skip to content

Ouderenzorg in Rotterdam met aandacht voor u als persoon

Bij Zorg Reinartz wordt ouderenzorg in Rotterdam op een persoonlijke manier geboden. Door fysieke of sociale beperkingen is het voor ouderen minder makkelijk om de deur uit te gaan. Hierdoor verkleint het sociale netwerk, wat kan leiden tot een isolement. Een praatje, een lach en verbinding is iets wat ieder mens nodig heeft. Als professional in de zorg help ik niet alleen bij de dagelijkse taken, maar bied ik ook een luisterend oor. Ik geniet ervan om ieder mens te ondersteunen in zijn authentieke zelf. Naast de beperkingen zijn er zo veel positieve kwaliteiten die ieder persoon te bieden heeft. Ik zie niet de beperking, maar de persoon die daar achter zit. Iedere persoon heeft een uniek karakter en persoonlijkheid, wat mijn werk erg bijzonder maakt. Door ouderenzorg in Rotterdam op maat te bieden bouw ik een betekenisvolle relatie op met mijn cliënten.

Betrouwbare ouderenzorg in Rotterdam

Ouder worden komt met gebreken, luidt het gezegde. Hierdoor kan het zijn dat bepaalde taken niet meer zo makkelijk gaan als voorheen. Door fysieke beperkingen zijn dagelijkse dingen zoals douchen en aankleden een hele klus geworden. Thuis wonen wordt dan steeds moeilijker. Gelukkig helpt ouderenzorg u of uw naasten om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Bij Zorg Reinartz wordt u op een persoonsgerichte manier geholpen bij fysieke, sociale of emotionele knelpunten. Ieder mens en iedere hulpbehoefte is weer anders. Hiervoor stem ik graag de zorg met mijn cliënten af, zodat iedereen de hulp ontvangt die nodig is.

Zorg Reinartz voor persoonlijke zorg

Bij Zorg Reinartz bent u niet alleen welkom voor ouderenzorg in Rotterdam, maar ook algemene zorg in Rotterdam. Dit beperkt zich dus niet alleen tot ouderen. Zit u door ziekte of een ongeval thuis? Dan ondersteun ik u graag waar nodig. Dit kan door middel van hulp in het huishouden zoals boodschappen doen of koken. Ook help ik graag met dagelijkse taken zoals douchen of aankleden. Iedere behoefte of wens is weer anders, daarover ga ik dan ook graag met u het gesprek aan. Zo ontvangt u de hulp die bij u past. Ook voor thuiszorg in Vlaardingen kom ik graag bij u langs. Met mijn persoonsgerichte aanpak bied ik niet alleen praktische hulp, maar vanuit passie en liefde voor mijn medemens geef ik u graag de zorg die bij u aansluit.